Beste inwoner van Ottenburg


De Dorpsraad van Ottenburg wil graag jouw mening kennen. Hoe graag woon je in Ottenburg en waarom, wat kan beter, waar moet vooral afgebleven worden, ..?

Vanuit de Dorpsraad werken we in de eerste plaats aan plannen rond het vernieuwen en verbeteren van onze dorpskern, en een aantal vragen zijn vooral daarop gericht.

Met jouw antwoorden in de hand kunnen we gericht plannen maken en praten met andere plannen-makers. Met als doel om Ottenburg het best mogelijke dorp te maken. Jouw mening is van groot belang om de juiste keuzes te maken.

We streven ernaar om elk gezin en iedere inwoner in Ottenburg te bereiken. Zo mogelijk vult elk lid van je gezin één enquête in. Dit kan online, maar je kan ons ook met een papieren versie vinden op allerlei evenementen in Ottenburg. 

--> Klik hier om naar de enquête te gaan.

Hieronder zie je drie scenario's voor de vernieuwing van onze dorpskern. Al je ideeën, vragen, commentaar zijn meer dan welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scenario 1 

Scenario 2

 

Scenario 3

 

 

In voorbereiding

Aan deze site wordt momenteel gewerkt, maar binnenkort vind je hier allerlei nuttige info over je dorp:

- de verslagen van de dorpsraad

- info over Ottopia, het burgerparticipatieproject waarbij we jou graag betrekken

- en nog veel meer....