Beste inwoner van Ottenburg

Wil JIJ graag mee de toekomst van ons dorpscentrum bepalen? Dat kan!

Hoe graag woon jij in Ottenburg en waarom, wat kan beter, waarvan moet vooral afgebleven worden ...? Jouw mening is van groot belang om de juiste keuzes te maken, dus vul uiterlijk 15 mei de enquête in. We streven ernaar om elk gezin en iedere inwoner in Ottenburg te bereiken. Zo mogelijk vult elk lid van je gezin één enquête in. Spoor ook vrienden, familie, buren, kennissen aan om de vragenlijst in te vullen. Elke mening - van groot of klein - telt!

Geen computer of niet zo digitaal vaardig? Geen probleem. Vraag bij de Ottenburgse handelaars een papieren vragenlijst en bezorg hem terug aan de Spar, Leuvensebaan 46A. 

De resultaten van de vragenlijst en de visie en het actieplan van de gemeente kom je te weten tijdens Ottopia informeert op vrijdag 24 mei om 20u in De Letterboom, Wilgenpad 1

 

--> Klik hier om naar de enquête te gaan.

Hieronder zie je drie scenario's voor de vernieuwing van onze dorpskern. Al je ideeën, vragen, commentaar zijn meer dan welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scenario 1 

Scenario 2

 

Scenario 3

 

 

In voorbereiding

Aan deze site wordt momenteel gewerkt, maar binnenkort vind je hier allerlei nuttige info over je dorp:

- de verslagen van de dorpsraad

- info over Ottopia, het burgerparticipatieproject waarbij we jou graag betrekken

- en nog veel meer....